Foto nga teatri “Lenini dhe fëmijët” | 44 vjet që nga shfaqja premier!

0
823

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
44 vjet me pare, pikerisht si sot me 26 shkurt, ne skenen e Teatrit Popullor do te ishte shfaqja teatrale premiere “Lenini dhe femijet” e autorit Naum Prifti

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Regjia:
Interpretojne aktoret e Teatrit Popullor ne rolin kryesor aktori i shquar Lazer Filipi (A.P) si Lenini!

(Skeda per tu plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 25 shkurt 2022
____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.