Foto nga teatri “Lulet e Shegës” | 47 vjet që nga shfaqja premierë!

0
325

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
Si sot ne kete date, 47 vjet me pare, ne skenen e Teatrit Popullor do te jepej premira e shfaqjes “Lulet e Sheges” te autorit Kole Jakova!
(1976 – 2023)

Regjia: Agim Qirjaqi dhe Qenan Toro
As/regj. Avni Resuli.
Skenografia:
Agim Zajmi

Interpretet:
Besa Imami……Lajde
Drita Pelinku…..Budja
Reshat Arbana…..
Esma Agolli…….
Lazer Filipi……
Tomorr Guce….
Mimika Luca…..
Ndrek Shkjezi…..
Xhemil Tagani….
Zef Bushati….
Edmond Budina…
Pirro Malaveci….
Pandi Siku…..
Luan Qerimi….
Sulejman Dibra….         

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 12 maj 2023
__________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply