Foto nga teatri “Monserati” | 59 vjetori i premierës së shfaqjes!

0
1331

SHFAQJET PREMIERE TE TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

“Monserrati” | 59 vjetori i premieres se shfaqjes!
Kete vit, 11 janari, shenon ne kalendarin e artit skenik, ndermjet ngjarjeve te tjera, edhe 59 vjetorin e premieres se shfaqjes “Monserati” te E, Robles, vene ne skenen e Teatrit Popullor ne vitin 1964.
(1964-2024)

Regjia:

Piktor:

Interpretet: 
Kadri Roshi / Sait Boshnjaku…..

(Skeda per t`u plotesuar)

 


Kjo shfaqje u rivendos ne skene edhe me 12 shtator 1985, me regjine e Piro Manit “Artist i Popullit” e Zef Bushatit.
Skenograf ishte Shaban Hysa me asistentin e tij Shefki Cela.

Foto nga shfaqja e vitit 1985 © e Arkives se Teatrit Kombetar
   

Ekskluziviteti ne kete faqe me 11 janar 2022
_________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013
Fotot jane © e Arkives se Teatrit Kombetar


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.