Foto nga teatri “Motori” | 70 vjetori i shfaqjes premiere!

0
827

PREMIERAT TEATRALE TE TEATRIT POPULLOR
70 vjet me pare ne skenen e Teatrit Popullor do te luhaj per here te pare shfaqja teatrale “Motori” shkruar nga Kole Jakova dhe interpretuar nga aktoret e brezit te pare themeltar te ketij institucioni, (fatkeqesisht nuk kemi asnje informacion te metejshem per kete shfaqje).

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe: 26 janar 2022
__________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Referenca: Datat e premierave simbas “60 vjet Teatri Kombetar” (1945-2005)  / Shtepia Botuese 55 / F. Slatina / f.15-23

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply