Foto nga teatri “Nesër është vonë” | 36 vjet që nga shfaqja premierë!

0
210

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

23 dhjetori, ne faqet e kalendarit te artit skenik, shenon 36 vjetorin e premieres se shfaqjes “Neser eshte vone” te autorit tone te mirenjohur R. Pulaha.
1987 – 2023

Regjia: Fatos Haxhiraj
As. regjisor: Gjovalin Gjoka
Skenografia: Shaban Hysa

Interpretet:
Ndricim Xhepa………Kujtimi
Reshat Arbana (A.M)……..Maksuti
Merita Zoto……….Lola
Antoneta Papapavli……Lejlajla
Sokol Angjeli………….Agroni
Luan Qerimi (A.M)……..Thomai
Drita Haxhiraj……….Aleksandra
Ilir Bezhani………Iliri
Pirro Malaveci……….Ligori
Jetmira Lubonja…….Xhuli
Tomorr Guce……..Pavllo
Anastas Kristofori………..Prokurori
Ahmet Pasha………..Kryetar i gjyqit
Lazer Vlashi………..Sekretar i gjyqit
Xhemil Tagani……….Neshati
Fadil Kujovsa………Bashkimi
Petraq Xhillari…….Skenderi
Leka Sefla………..Besiani
Merkuir Bozgo……….Nuni
Sadush Ylli………..Vaso
Luiza Hajati………..Dora
Marika Kallamata (A.M)…………Shqipja

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 23 dhjetor 2023
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2023


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.