Foto nga teatri “Nga errësira në dritë” | 43 vjet që nga shfaqja premierë!

0
411

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
43 vjet me pare, me 3 maj 1980, ne skenen e Teatrit Popullor, u dha premiera e shfaqjes “Nga erresira ne drite” te autoreve, Piro Mani dhe Dhimiter Xhuvani.
1990-2023!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Regjisori:
Skenografia:
Muzika:
Grimi:
Koreograf:

Interpretet:
Pjeter Gjoka (A.P);
Esma Agolli;
Behije Cela

(Ne mungese te informacionit e tere skeda nevoitet te plotesohet)
Jeni te lutur te na ndihmoni ne plotesimin e skedave te shfaqjeve te Teatrit Popullor.
Ju falenderojme

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 30 prill 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.