Foto nga teatri “Njerëz me vullnet të mirë” | 72 vjet që nga shfaqja premierë!

0
282

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat e ri.

72 vjet me pare, me 5 nentor 1951, ne skenen e Teatrit Popullor, u dha premiera e shfaqjes “Njerez me vullnet te mire” te autorit Mdivan

1951-2023!

Regjisori:
Skenografia:
Grimi:
Interpretet:

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 31 tetor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here