Foto nga teatri “Njerëz të afërm” | 46 vjet që nga shfaqja premierë!

0
173

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat e ri.

46 vjet me pare, me 24 nentor 1977, ne skenen e Teatrit Popullor, u dha premiera e shfaqjes “Njerez te aferm” te autorit Ruzhdi Pulaha
1977-2023!

Regjisori:
Skenografia:
Grimi:

Interpretet:
Margarita Xhepa / Reshat Arbana…..
(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 20 nentor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply