Foto nga teatri “Pas provimit të fundit” | 42 vjet që nga shfaqja premiere!

0
1366

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Teatri “Pas provimit te fundit”, shkruar nga Ferid Halluni, do te kishte premieren e saj pikerisht me 20 shkurt 1982 ne skenen e Teatrit Popullor me regjine e Fatos Haxhiraj.

As/ regjisor: Sokol Angjeli
Skenografia: Shaban Hysa
Muzika: Sokol Shupo

Drama u regjistrua edhe ne Radio Tirana ne maj 1982.
Klikoni mbi videon! Degjoje ketu si me poshte:

 

Interpretojne:
Pavlina Mani; Ndricim Xhepa; Sulejman Pitarka (A.P); Gjon Karma (A.M); Marjeta Ljarja; Ilia Shyti; Pandi Siku; Antoneta Papapavli; Shefqet Bregu; Sokol Angjeli; Qenan Toro; Fitim Makashi; Besa Imami (A.M); Xhemil Tagani; Arben Imami; Alfred Bualoti; Merkur Bozgo; Lazer Vlashi; Vladimir Saliu; Bilbil Kasmi; Vladimir Prenda dhe pionieria Rezarta Mece;

Sokol Angjeli – Gjon Karma
Antoneta Papapavli – Ilia Shyti – Pavlina Mani
Antoneta Papapavli – Ilia Shyti
Ilia Shyti – Antoneta Papapavli – Pavlina Mani

© Material i rezervuar | Ndalohet kopjimi
Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten: 19 shkurt 2022
____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe nga viti 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.