Foto nga teatri “Qielli i kuq” | 59 vjet që nga shfaqja!

0
676

Premierat e Teatrit Popullor!

59 vjet me pare ne skenen e Teatrit Popullor , me 20 shkurt 1965 , do te ishte premiera e shfaqjes “Qielli i kuq” te Tefik Caushit, vene ne skene nga regjisori Kujtim Spahivogli.

1965-2024!

Shfaqja u dekurua me Urdhrin e Punes se Klasit te I.
Drame me dy pjese piktor i se ciles ishte Agim Zajmi

Per nje informacion me te detajuar shikoni si me poshte skeden zyrtare dhe foto nga kjo shfaqje:© Material i rezervuar / Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten: 19 shkurt 2022
____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here