Foto nga teatri “Rrëshqitja” | 61 vjet që nga shfaqja premierë!

0
269

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Si sot ne kete date, 61 vjet me pare, ne skenen e Teatrit Popullor do te shfaqej premiera e teatrit “Rreshqitja” e autorit Besim Levonja, pikerisht me 17 nentor 1962.
Drame me 5 tabllo

Regjia: Selman Vaqarri
Skenografia: Hysen Devolli

Interpretet:

Viktor Gjoka; Drita Agolli…..

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 13 nentor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply