Foto nga teatri “Rrugë të tërthorta” | 59 vjet që nga shfaqja premierë!

0
288

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
Fakte dhe deshmi per tere brezat!
Teatri “Rruge te terthorta” do te kishte premieren e saj pikerisht me 29 nentor 1964, pra 59 vjet me pare ne skenen e Teatrit Popullor!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shkruar nga: Qamil Buxheli
Regjia: Mihal Luarasi
Piktor: Hysen Devolli

Interpretuar nga aktoret e Teatrit Popullor
Margarita Xhepa / Esma Agolli / Edi Luarasi / Roza Xhuxha (Anagnosti) / Gaqo Spiro / Mario Ashiku

(Jeni te lutur te na ndihmoni ne plotesimin e skedes se ketij teatri)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 23 dhjetor 2014 postuar me pare ne faqen Facebook “Kinematografia Shqiptare”

_____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.