Foto nga teatri “Shënomeni edhe mua” | 47 vite që nga shfaqja premierë!

0
1124

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
47 vjet me pare, pikerisht me 17 tetor 1976, ne skenen e Teatrit Popullor do te jepej shfaqja premiere e teatrit “Shenomeni edhe mua” te autorit Hamza Minarolli

Regjisor: Piro Mani (A.P)
Skenografia:

Interpretet:
Besa Imami
Andon Qesari
Robert Ndrenika
Sulejman Pitarka
Luan Qerimi
Sulejman Dibra
Pavlina Mani
Margarita Xhepa
Antoneta Papapavllo
Pjeter Gjoka….
(Skeda per tu plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 16 tetor 2022

________________________________

Referenca per tekstin : Aktori dhe personazhi – Shenime kritike / Shtepia Botuese “Naim Frasheri” – 1980 / J. Papagjoni / f. 136-146

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here