Foto nga teatri “Suksese në jetë” | 67 vjet që nga shfaqja premierë!

0
164

PREMIERAT E TEATRIT KOMBETAR!
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

67 vjet me pare ne skenen e Teatrit Popullor, si sot ne kete date, me 23 dhjetor 1956, u dha premiera e teatrit “Suksese ne jete” me autor V. Kozove.

Regjia:
Skenografia:

Interpretet:
Esma Agolli ; Viktor Gjoka

 

(skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 18 dhjetor 2023
____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here