Foto nga teatri “Udha e flamurit” | 41 vjet që nga shfaqja premierë!

0
175

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat e ri.

41 vjet me pare, me 24 nentor 1982, ne skenen e Teatrit Popullor, u dha premiera e shfaqjes “Rruga e flamurit” te autorit Ruzhdi Pulaha dhe M. Maka
1982-2023!

Regjisor: Piro Mani
Skenografia:
Shaban Hysa
Grimi:

Muzika: Sokol Shupo

Interpretet:
Edmond Budina………Ismail Qemali
Ahmet Pasha…………..
Zef Bushati………….
Gjon Karma………..
Violeta Manushi……………
Besa Imami……………
Marika Kallamata……….
Shkëlqim Basha…………..
Sulejman Pitarka………
Margarita Xhepa………..
Ndriçim Xhepa…………
Mërkur Bozgo…………….

 

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 20 nentor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply