Foto nga teatri “Vërshime pranverore” | 45 vjet që nga shfaqja premierë!

0
288

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per brezat e ri

45 vjet me pare, pikerisht me 7 nentor 1978 ne skenen e Teatrit Popullor do jepej premira e teatrit “Vershime pranverore” te autorit Bashkim Hoxha.

(1978-2023)

Regjia:
Skenografia:
Grimi:

Interpretet:
Ema Qazimi; Pavlina Mani ; Yllka Mujo; Elida Janushi……..

(Skeda per tu plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 1 nentor 2023

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply