Foto nga teatri “Vizita e inspektorit” | 43 vjet qe nga shfaqja premiere!

0
598

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Deshmi dhe fakte per brezin e ri te teatrit shqiptar

43 vjet me pare, me 25 tetor 1980, ne skenen e Teatrit Popullor, u dha premiera e shfaqjes “Vizita e inspektorit” e autorit Xh Prislit. 1980-2023!

Regjisori: Dhimiter Pecani
Skenografia:
Muzika:
Grimi:

Interpretet:
Andon Qesari / Margarita Xhepa / Yllka Mujo / Reshat Arbana / Pavlina Mani / Ahmet Pasha Leka Sefla / Bujar Lako…..

(Skeda per tu plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 24 tetor 2022
________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply