Foto nga teatri “Votra e huej” | 63 vjet që nga shfaqja premierë!

0
455

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per brezin e ri te teatrit shqiptar.

63 vjet me pare, pikerisht me 29 tetor 1960, ne skenen e Teatrit te Shtetit, (me pas Teatri Popullor), u dha premiera e shfaqjes “Votra e huej” e autorit Ndrek Luca.

1960-2023!

Regjisori: Zina Andri
Skenografia:
Muzika:
Grimi:
Regjia televizive:

Interpretet:

(Skeda per tu plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 28 tetor 2022
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here