Foto profil e aktores Mimoza Gjiriti!

0
2083

Mimoza Gjiriti
Aktore e Teatrit “Bylis Fier e cila u aktivizua ne role dytesore edhe ne kinemane shqiptare.

Interpretoi ne disa shfaqje me trupen e teatrit fierak nder te cilat mund te permendim:
“Balade per nje grua” – 1984 si sekretarja e Fatbardhes / “Me fal baba” – 1985″ ne rolin e Arjanes / “Shtrigat e Salemit” – 1990 ne rolin e Meri Uoren / ”

U aktivizua ne disa filma te Kinostudios “Shqiperia e re”
Ne vitin 1972 ka nje rol fare episodik ne komedine “Kapedani”

Ne vitin 1982 luan nje rol episodik ne “Era e ngrohte e thellesive”. 1984 interpreton rolin e Nazos te “Nata e pare e lirise” si dhe rolin e mesueses te “Gjurme ne debore” po ne te njejtin vit.

_________________
Kinematografia Shqiptare  ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply