Foto profil i aktores Arjana Musabelliu!

0
1589

Arjana i perket atij grupimi te aktoreve te roleve dytesore dhe per te cilet eshte pothuajse e pamundur te kete nje informacion te plote persa i perket profileve artistik te tyre.

 
 
 
 

Bjondia simpatike e fillim viteve 80-te u pa te interpretoje ne tre filma te Kinostudios ndonese ne role dytesore:
“Rruga drejt lirise” -1982, ishte roli i saj i pare, per te vazhduar me pas nje vit me vone ne “Nje emer midis njerezve” – 1983.
Ne vitin 1985 luan ne filmin “Pranvere e hidhur” e me pas “humbet” nga ekrani i filmit.

Foto galeri e rolit nga filmi "Pranvere e hidhur"
 
 
 
                 

_________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply