Foto profil i aktores Elibeti Tirana

0
2533

Elibeti Tirane
Aktore e Teatrit te Estrades “Aleksander Moisiu” Durres.
Ishte pjese e organikes ne estraden e Durresit kryesisht gjate viteve 80-te, madje njera nga aktoret kryesore me kete trupe se bashku me koleget e saja Aishe Starin dhe Lumturi Dashin.
Interpretoi perkrah emrave te medhenj te humorit durresak, mjafton te permendesh disa prej tyre si Ramazan Njala, Spiro Strati, Sander Pepa, Adem Gjepali, Fadil Hasa, Roland Koca, Muharrem Hoxha etj.

 
 
 
 
 

Loja e saj interpretative ra ne sy ne pjeset: “Kerkohet nje dhenderr”; “Kujtime te paharruara”; “Shikoje veten ne pasqyre”; “Ne studion e televizionit”; “Shih e shkruaj”; “Miremengjes”; komedia “Mashtruesi”; “Feruzja”; “Syzet”; “Mbledhja e kolektivit”; “Sheqer, sheqer”; ”Nota e vajzes”; “Skedina” e plot te tjera

Perpos shume skeceve dhe gazmoreve te ndryshem me estraden e Durresit, Elibeti Tirana u aktivizua edhe ne filmat: “Fushe e blerte, fushe e kuqe” – 1984, “Ne prag te jetes” – 1985.

 
 

 
 
 
 

© Material i rezervuar
Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten: 29 janar 2022
______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivtet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply