Foto profil i aktores Meliha Jorgji – Zyberi

0
718

Meliha Jorgji – Zyberi
Aktore e Teatrit Kombetar per Femije – Teatri i Kukullave.

Per shume vite me radhe ishte pjese e stafit te Teatrit Kombetar per femije. Perpos veprimtarise dhe roleve te interpretuara ne kete Teater, gjithashtu u aktivizua edhe ne dy-tre filma te Kinostudios ne role fare te vogla dhe episodike:
“Mesim per Linden “ (1971)……
“Enderr per nje karrige” (1984)…….
dhe “Rrethimi i vogel” (1986)……Sosja

Fatkeqesisht aktorja nuk jeton me. 

 

Ne filmin “Enderr per nje karrige”

 

ne rolin e Soses tek filmi “Rrethimi i vogel”

Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 10 prill 2022
© Material i rezervuar

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply