Foto profil i aktores Suzana Zekthi!

0
2506

Suzana Zekthi

Aktore e Teatrit dhe Kinematografise Shqiptare, kryesisht e roleve dytesore. Mbaroi Insitutin e Larte te Arteve per aktore.
I perket brezit te aktoreve te v. `70-te.

Pervec shfaqjeve teatrale nder te tjera ku mbahet mend akoma me mire nga spektatori ne komedine brilante “Prefekti” (1973) ne rolin e vajzes qe shperndan trakte, Zana Zekthi interpretoi edhe ne kinematografi ndonese ne jo shume filma.

Foto nga komedia "Prefekti" perkrah aktoreve te shquar 
Gjon Karma (Man Kukaleshi) dhe Robert Ndrenika (Qazim Mulleti):

 
  
  

Luan keshtu ne filmin shqiptar te Kinostudios ne vitin 1973 tek “Brazdat” ne rolin e nje ndihmes traktoriste.

Foto nga roli tek filmi "Brazdat"
 
 
 

 

Ne vitin 1975 ka nje rol episodik si kamarierja e shtepise se gjeneralit tek televizivi “Gjenerali i ushtrise se vdekur”.

Me pas nje vit me vone me 1976 luan rolin e Shpreses ne filmin “Fije qe priten” dhe nje tjeter rol ne “Perballimi”.

________________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021
© Material i rezervuar. Fotot u mundesuan nga administratoret e kesaj faqe. P, Bj dhe E. B

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here