Foto profil i aktorit Alfred Kote!

0
3302

Alfred Kote
Aktor i roleve dytesore.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Aktori i perket atij grupimi qe nuk pati fatin te interpretoje ne shume filma edhe pse shfaqi aftesi te larta interpretative. Emrin e tij e gjejme ne tre filma ne fundvitet `70-te.

Ndofta artedashesi shqiptar e identifikon ate me rolin e interpretuar bukur ne filmin “Lulekuqet mbi mure” ate te anetarit te njesitit guerril ne vitin 1976.

Nje vit me vone, 1977, ka nje tjeter rol te konsiderueshem ne filmin e metrazhit te shkurter “Ata ishin kater”, rolin e njerit nga partizanet e njesitit qe eshte nisur me nje mision te vecante.

Po ne vitin 1977, interpreton nje rol te vogel dhe fare episodik kesaj radhe ne krahasim me dy te paret, ne televizivin me 4 seri “I treti”, rolin e djalit te Vasilit nje emigranti shqiptar.

Me poshte nje foto galeri nga rolet e lart permendura:

   
   
   
   
   
   
  

Filmat :
1976 – Lulekuqe mbi mure….anetar i njesitit
1977 – Ata ishin kater……partizan
1977 – I treti…..djali i Vasilit

© Material i rezervuar” | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 15 prill 2022
______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.