Foto profil i aktorit Simon Bitri!

0
1156

Simon Bitri
Aktor i diplomuar ne Insitutin e Larte te Arteve per dramaturgji.
Ka qene aktor ne organiken e Teatrit “A.Z Cajupi” te Korces dhe nder te tjera regjisor i Pallatit te Kultures dhe i Teatrit te Estrades ne Pogradec

U aktivizua ne disa filma te Kinostudios “Shqiperia e re”

1981 – Kur po xhirohej nje film
1981 – Dita e pare e emerimit
1985 – Asgje nuk harrohet
1988 – Tre vete kapercejne malin

  
 
  
  
  
  

© Material i rezervuar
Ekskluziviteti ne kete faqe: 19 janar 2022
____________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here