Foto profil i aktorit Darling Mamaqi!

0
13034

Darling Mamaqi
Aktori lindi ne Tirane me 10 nentor 1963. Kreu studimet ne Insitutin e Larte te Arteve ne Tirane per aktor.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Interpretoi ne 3-4 filma shqiptare duke filluar me Edin, djalin e shokut Kristofor ne “Nxenesit e klases sime” ne vitin 1984.

 
 
      

Nje vit me vone luan ne filmin “Ne prag te jetes” , dhe me 1990 nje rol te nje togeri gjerman ne “Kronike e nje nate”.

Ka qene edhe regjisore i filmit “Nje dite nga nje jete” (1993). Eshte djali i shkrimtares Adelina Mamaqi.

U publikua per here te pare ne tetor 2020

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013 
Enciklopedia e Kinematografise Shqiptare / Toena 2002 /A. Hoxha / f. 250.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.