Foto profil i aktorit Einar Nelku!

0
5107

Einar Nelku
Aktor i roleve dytesore i cili erdhi ne ekranin e filmit shqiptar ne gjysmen e dyte te viteve 80-te. Eshte djali i aktorit te madh Bexhet Nelkut.

  
  
  
  

Interpretoi ne filmat:
Dhe vjen nje dite – 1986
Fillim i veshtire – 1986
Eja – 1987
Një vit i gjatë – 1987
Pesha e kohës – 1988

 
 
 
 
            

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply