Foto profil i aktorit Grigor Stavri!

0
1683

Grigor Stavri
Aktor, asistant regjisor dhe regjisor.

Aktori kreu Intitutin e Larte te Arteve dhe u aktivizua si aktor ne disa filma te Kinostudios prej te cileve: 1979 – Radiostacioni; 1980 – Sketerre `43; 1984 – Fushe e kuqe, fushe e blerte.Eshte asistent regjisor i filmave “Fraktura” ne vitin 1983, “Enderr per nje karrige” (1984), “Fushe e kuqe, fushe e blerte” (1984).
Gjithashtu regjisor i filmit te metrazhit te shkurter “Arjana” ne vitin 1989, i filmit “Njerez ne rryme” po ne vitin 1989 si dhe producenti i filmit “Slogans / Parrullat” ne vitin 2001.


© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 12 korrik 2022

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply