Foto profil i aktorit Ilir Hunçi

0
2560

Ilir Hunçi
Aktor i Teatrit “A.Z Cajupi” , Korce si dhe u aktivizua ne nje numer filmash te Kinostudios dhe televizive.

Lindi ne Korce me 7 shtator 1963
Perpos shfaqjeve ne teatrin korcar interpretoi edhe ne disa filma nga mesi i viteve 80-te kryesisht role dytesore ose episodike, nga ku mund te permendim televizivin “I paharruari” dhe “Militanti ne vitin 1984, ne filmin e metrazhit te shkurter “Dasem e cuditshme” ne rolin e nje partizani te nje cete dhe ne televizivin tjeter “Te shoh ne sy” ne vitin 1986.

    
    
    
    
   

Ne vitin 1987 ka fatin te luaje nje rol protagonisti ne “Perseri pranvere” ne rolin e  vete Ilirit , kryetari i ri i fermes shteterore (foto galeria nga ky rol si me poshte):

   
   
   
   
   
   
   
   
   

© Material i rezervuar
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot jane kontribut i administratoreve te faqes

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply