Foto profil i aktorit Irakli Lefteri

0
1942

Irakli Lefteri.
Aktor kryesisht i roleve dytesore vjen nga levizja amatore.

U aktivizua ne disa filma shqiptar:
Nusja dhe shtetrrethimi (1978);
Liri a vdekje (1979);
Njeriu i mire (1982) ;
Nje emer midis njerezve (1983)
Binaret (1987);

 
 
 

  ____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe  ne vitin 2013
Fotot u mundesuan nga administratori i kesaj faqe Erald B.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here