Foto profil i aktorit korçar Raqi Jankulla!

0
3702

Sotiraqi Jankulla (1929 – 1997)
Lindi ne Mborje ne 14 Janar (1929) Aktor ne organiken e teatrit korcar si dhe u aktivizua ne disa filma artistik te Kinostudios.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Pervec pjesemarrjes ne shume shfaqje teatrale ne skene e Korces, me i fundit per aktorin “Qyteti i akuzuar”, interpretoi edhe ne disa filma shqiptare nga ku mund te vecojme:

1978 – Gjeneral gramafoni (Tellalli)  / 1981 – Agimet e stines se madhe (Kovaci) / 1984 – Kush vdes ne kembe (Sopoti)/ 1986 – Dasem e cuditshme (Ilmi Tahiri) 1986 – Tre dite nga nje jete (Fshatar) / 1987 – Perseri pranvere (Roja i kooperatives) / 1989 – Njerez ne rryme

Aktori ndahet nga jeta ne 2 Mars (1997)

 

 

 

 

Qyteti i akuuar

Ekskluziviteti ne kete faqe 6 janar 2022
_____________
Kinematopgrafia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.