Foto profil i aktorit Luan Hysa!

0
925

Luan Hysa
Aktor i roleve dytesore. Eshte diplomuar per aktore ne Institutin e Larte te Arteve dhe me pas u aktivizua ne disa filma te Kinostudios.

1982 – Rruga e lirise
1985 – Pranvere e hidhur
1986 – Bardhesi
1987 – Binaret

  
  
  
  

© Material i rezervuar
Ekskluziviteti ne kete faqe: 19 janar 2022
______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply