Foto profil i aktorit Refik Xhinaku!

0
4785

Refik Xhinaku.
Aktor korcar i levizjes amatore.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ishte pjese e stafit te Teatrit “A. Z. Cajupi” te Korces duke u aktivizuar ne disa shfaqje teatrale nder te cilat mund te vecojme “Opera per tre groshe”.

  
  
  
  
  
          

Njekohesisht interpretoi ne disa filma te kinostudios “Shqiperia e re”:
1976 – Perballimi
1986 – Dhe vjen nje dite
1987 – Perseri pranvere
1989 – Njerez ne rryme

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 26 dhjetor 2021
___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.