Foto profil i aktorit të humorit Rexhep Ustai!

0
1664

Rexhep Ustai
Aktor i Teatrit te Estrades, Tirane i cili u aktivizua pas v. 90` kryesisht ne disa telekomedi te ndryshme.

Perpos shume numrave dhe skeceve gazmore ne variete te ndryshme me trupen e estrades se Tiranes, ku mund te vecojme “Golat dhe realizimi i planit”, “Humor parlamentar” , “Per nje dite i cmendur”, parodia “Xixellonja” etj., aktori interpretoi ne disa telekomedi sidomos pas v. 90-te:
“Nje baba teper” / “Oreksi i madh” / “Valixhja me 1 milione” / “Per pushime ne Rome” / “Para nga qielli” / “Pesha e gruas sime” / “Piruet” (serial), jane disa nga keto telekomedi qe u aktivizua ndonese ne role dytesore.
Ne kinematografi u aktivizua ne filmin “Si gjithe te tjeret”, 1981.

  
  
  
  

Mjaft argetuese batutat e tij sic mund te kujtojme ate “une do te bej gol me autogol” ne skecin “Golat dhe realizimi i planit” apo ne serialin “Piruet” ku thote: “I ka ngjare babes se tij, komplet “faqir” d.m.th qafir”!!!.

Aktualisht vazhdon te jete ne aktivitet, shfaqja e tij me e fundit eshte ne RTSH me programin e Vitit te Ri ne “Gaz dhe Gez” 2021.

Ekskluziviteti ne kete faqe 8 janar 2022
_________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply