Foto profil i aktorit vlonjat Arben Kruta!

0
1514

Arben Kruta
Aktor i Teatrit te Estrades se Vlores, i Kinemtografise Shqiptare si dhe gazetar ne Televizionin shqiptar.

Aktori vlonjat kryesisht ne kinematografine Shqiptare i perket grupimit te aktoreve te roleve dytesore. Lindi ne Vlore me 27 prill 1959.
Ka kryer studimet ne Insitutin e Larte te Arteve gjate periudhes kohore 1981 – 1985 dhe me pas fillon punen si aktor i Estrades profesioniste te qytetit te Vlores, vend qe e mban deri ne vitin 1990.

Akoma student luan ne teatrin “Mesuesi i letersise”
U aktivizua ne filmat: “Militanti” (1985), “Ne prag te jetes” (1985); “Ne emer te lirise” (1987)! 

 
 
 
 

Eshte djali i aktorit te mirenjohur Leka Krutes.
Aktualisht eshte bere pjese e stafit te Televizionit Publik Shqiptar, si gazetar i mirenjohur i reportazheve te ndryshme per bujqesine “Rrenjet e ushqimit tend”!

(C) Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 9 dhjetor 2021

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here