Foto profil i aktorit Zejnulla Hatibi!

0
2908

Zejnulla Hatibi
Aktor i brezit nismetar ne teater dhe i kinematografise Shqiptare.

Aktori lindi ne Tirane. Ne vitet 60-te ushtronte profesionin e mesuesit ne nje shkolle po ne Tirane. Aktor i Teatrit Popullor ku interpretoi disa role dhe alternativisht mori pjese ne disa filma shqiptare sidomos ne filmat e pare si:
“Debatik” – 1961, ku shfaqet ne rolin e mjekut;
“Detyre e posacme” – 1963;
“Ngadhenjim mbi vdekjen “ – 1967;
“Perse bie kjo daulle”, regjisori- 1969;
“Njesiti guerril”, kaporal Xhino – 1969;
“Plage te vjetra”, mjeku – 1969;
“Gjurma”, hetuesi – 1970;

Aktori Zejnulla Hatibi nderroi jete ne vitin 1971.


______________________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply