Foto të ditës | Kineastët e parë të Kinostudios “Shqiperia e Re”

0
613

Viti 2022 perkon me 70 vjetorin e themelimit te Kinostudios “Shqiperia e Re”, perandoria shqiptare e artit te shtate.

Me poshte kemi shkeputur nga arkiva disa foto te fiksuara ne kohe nga stafi i pare filmik prapa kamerave, kinemastet e pare dhe pioneret e Kinostudios .

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply