(Fotobatuta) Ëj Mazllem, ç`kemi ?

0
2169

Batutat jane pjesa me argetuese e filmave shqiptar.
“I teti ne bronx” eshte njeri nga filmat e pasur me batuta si kjo pershendetje ne mes spiunit Lefter Lefteri (Qerim Mata) dhe Mazllemit frikacak te interpretuar me mjeshtri nga aktori veteran i teatrit korcar Dhimiter Trajce.

– Ej Mazllem, c`kemi ?
– E! Hic!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply