Foto galeri e filmit “Rrugicat që kërkonin diell” | 47 vjet që nga shfaqja!

0
1984

FAQE NGA ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS
“Rrugicat qe kerkonin diell”
Si sot ne kete date, 47 vjet me pare do te ishte premiera e filmit ne kinemate e Korces. 1976 – 2023.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte skeda dhe nje galeri e gjere me foto nga ky film.

__________________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.