Fotogaleri e filmit “I paharruari” | 39 Vjet që nga shfaqja!

0
1646

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR!
Data 27 dhjetor shenon 39 vjetorin e premieres se filmit televiziv
“I paharruari”, shfaqur ne Televizionin Publik Shqiptar.
1984 – 2023!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte eshte skeda informative e filmit si dhe nje album fotografik:

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.