Foto galeri e filmit “Kur hidheshin themelet” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
2150

ALMANAK I FILMIT SHQIPTAR | “KUR HIDHESHIN THEMELET”
Si sot ne kete date, 46 vjet me pare do te shfaqej premiera e ketij filmi televiziv serial ne ekranin e TVSH-se, pikerisht seria 1-re, me 5 Mars 1978. Nderkohe qe seria 2-te do te shfaqej disa dite me vone me dt. 12 Mars 1978.

Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film:

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here