Minuta Muzikore | Gaqo Çako (1935 – 2018) – Homazh!

0
1064

CD-KËNGËTARE DHE ALBUME
Gaqo Çako (1935-2018) | Homazh!

#Kinematografiashqiptare  #MuzikaShqiptare #GaqoCako

Si me poshte, kenget me te zgjedhura te repertorit:

“Poeti partizan”
“Kroi i fshatit”
“Kenge pranverore”
“Udhet e atdheut na therrasin”
“Komisari i kuq”
“Rruga e kuqe”
“Qemal Stafa, yll i lirise”
“Kenge per Tiranen”
“Ti qe ke ne sy lirine”
“Keputa nje gjethe dafine”
“Nen yje prisnim vitin e ri”
“Te pershendes atdheu im”

________________________
Kinematografia Shqiptare – 2018

 

Follow us :

Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/

Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare

Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply