GEZUAR 28 NËNTORIN | DITA E FLAMURIT DHE PAVARËSISË!

0
1902

GEZUAR 28 NËNTORIN | DITA E FLAMURIT DHE PAVARËSISË!
Faqja jone uron perzemersisht te gjithe shqiptaret, brenda dhe jashte atdheut ne cdo cep te botes ku ata jetojne:

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Gezuar diten e flamurit dhe pavaresise!!!

Eshtë dita kombëtare e Shqipërisë dhe përkujton datën kur Shqipëria shpalli pavarësinë e saj nga Perandoria Osmane në vitin 1912.
Është dita e parë e nje feste dyditore pasi Dita e Pavarësisë pasohet me Festen e Clirimit me 29 Nëntor.

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot u moren nga filmi “Nentori i dyte”

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.