Gezuar festat e 7 – 8 Marsit!

0
957

GEZUAR FESTAT E 7 – 8 MARSIT!
Në këtë ditë të veçantë, urojmë te gjithe mësuesit, kudo që jetoni e punoni, Gëzuar 7 Marsin, ditën tuaj!

Në këtë ditë nderohet cdo mesues ne misionin e tyre te shenjte e fisnik, për punën e kontributin tuaj të madh që keni dhënë dhe vazhdoni te jepni, ne edukimin e vazhdueshem te brezave.
Mësimet e mësuesve janë udhërrëfyes për rrugën e fëmijëve tanë, për të ardhmen dhe për jetën e tyre.

7 Marsi është dita e vetme e cila i kushtohet mësuesit. Kjo është një ditë e shenjtë për të falenderuar mësuesit, për të gjithë të mirat dhe vështirësitë që i kalon dhe i ka kaluar ne ushtrimin e kesaj detyre tejet fisnike.

Gezuar !


Urimet me te perzemerta per gruan – nene qe krijoi boten!

Nëna te dashura, ju na treguat dashurinë e vërtetë pa masë;
Në krahët e tu, gjejme strehën tone më të sigurt që na strehon sa herë që stuhitë ngrihen përtej kapacitetit. Dashuria juaj, rrjedh si një përrua, na freskon dhe na mbush zemrat me gëzim;
Kjo dite  është e shënuar përgjithmonë në zemrat tona se sa shumë ju duam. Kjo është arsyeja pse në Ditën e Nënës vazhdojme të mendojme për ju duke iu uruar nga zemrat vetëm më të mirat e botes. 

Gezuar !

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply