(VIDEO EKSKLUZIVE) GURRA POPULLORE | KËNGË DHE VALLE TË SHQIPERISË SË MESME DHE TË JUGUT!

0
138

PJESA E PARE
VIDEO EKSLUZIVE

GURRA POPULLORE | PROGRAM MUZIKOR
Kenge dhe valle nga Shqiperia e Jugut.

_____________________________________________________________

PJESA E DYTE
VIDEO EKSLUZIVE

GURRA POPULLORE | PROGRAM MUZIKOR
Kenge dhe valle nga Shqiperia e Mesme.

(C) MATERIAL I REZERVUAR | EKSKLUZIVITETI NE KETE FAQE MBAN DATEN 23 DHJETOR 2023, DHE VETEM NE KETE WEB SAJT DHE NE FAQEN KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE! 

 __________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here