(Humor) Buzëqeshje në vite (Pj. 6-të)

0
776

SHIKOJE VIDEON DUKE KLIKUAR MBI LINKUN PRANE:
https://www.patreon.com/posts/buzeqeshje-ne-6-95239911?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

BUZEQESHJE NE VITE
Pjesa e 6-te

Cikel emisionesh humori realizuar nga RTSH
Kolazh me skece dhe humor nga estradat e ndryshme ne vite.
Drejtuese : Aulona Minga

          

SHIKOJE VIDEON DUKE KLIKUAR MBI LINKUN PRANE:
https://www.patreon.com/posts/buzeqeshje-ne-6-95239911?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

Interpretojne: 
Koco Devole ne rolin e Karafilit
Mira Bregu ne rolin e Kleopatres
Vangjel Toce ne rolin e Nelit

Prodhim i Radiotelevizionit Shqiptar – RTSH

Skenari: Koco Devole
Konsulent: Besnik Kastanji
Redaktor pergjegjes: Engjell Ndocaj
Mjeshter montazhi: Andon Beqari
Operator: Agim Kuri
Operator zeri: Bashkim Balla
Piktore grimi: Eleni Toroveci dhe Edmond Lako
Regjisor: Ilir Bega 

Ne kete puntate:

“Telefoni i ri” – 1982 (Estrada e Fierit)
“Dhjeta e vajzes” – 1982 (Estrada e Durresit)
“Goca e xhaxhit” – “Teze Bija jepet me qera”  v. `90-te (Tirana dhe Durresi)
“Servili i drejtorit” – 1982 (Estrada e Korces)

SHIKOJE VIDEON DUKE KLIKUAR MBI LINKUN PRANE:
https://www.patreon.com/posts/buzeqeshje-ne-6-95239911?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

SHIKOJE VIDEON DUKE KLIKUAR MBI LINKUN PRANE:
https://www.patreon.com/posts/buzeqeshje-ne-6-95239911?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

______________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.