Foto profil i aktorit Ilir Shkurti!

0
5318

Ilir Shkurti
Aktori Estrades se Pogradecit si dhe u aktivizua ne filmin shqiptar te Kinostudios.

Lindi ne Pogradec me 30 dhjetor 1957. Aktor ku aktivitetin e tij artistik e pati gjate viteve 80-te.

Ishte pjese ne organiken e trupes se Estrades se qytetit te Pogradecit.

Perpos roleve qe interpretoi me kete trupe pati fatin te luaje edhe ne disa filma te Kinostudios me role te vogla por qe arriti t`i mboloje me sukses.

Foto galeri e aktorit ne filmat e kinostudios
   
           
 

Nder filmat ku ka interpretuar jane:

1984 – “Kush vdes në këmbë”,
1986 – “Rrethimi i vogël”,
1987 – “Binarët”,
1988 – “Shkëlqim i përkohshëm”,
1990 – “Ngjyrat e moshës”.

© Material i rezervuar / dhjetor 2020
_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply