Interval Muzikor | Gëzim Çela – “Një çast në kujtesën tënde”

0
1404

 

Gëzim Çela – “Një çast në kujtesën tënde”
Muzika:
Ilir Dangellia
Teksti:
Irma Kurti
Kenga ishte pjese e Festivalit te fundvitit 1987

Një datë e la kalendarin
dhe hyri në zemrën time.
Të njoha ty dhe jeta krejt m’u vesh
me më shumë këngë edhe gëzime.

Po nisesh larg, sytë thonë fjalë
që i kuptojmë veç ne të dy.
Aty në fletët e një libri
fotografinë time mban ti.

Ndarja nuk është pikë loti
që në zemër mbjell trishtim.
Siç dashuri nuk mund të quhet
një fjalë e bukur, një përqafim.

Ref: Fotografia s’mund të tregojë
sytë që flasin, zemrën që rreh.
Se jeta jonë është shumë e madhe
dhe shtigjesh largësish njeh.

Në kujtesë do të vij unë
me atë kujtim të shtrenjtë.
Dhe për një çast mendimet do të sjellin
vitet e shkollës mes shokësh studentë.

_______________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply