INTERVAL MUZIKOR | HAFSA ZYBERI – “ARTIZANE E LUMËS”

0
1334

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

INTERVAL MUZIKOR | ZERA NGA MIKROFONI I KENGES POPULLORE
Artizane Lumës
Hafsa Zyberi
(Muzika dhe teksti :Ramazan Zyberi)

I
Artizane e Lumës je
Shoqen tande nuk e gjen
Natë e ditë në vegj punon
Qylymat t’bukur prodhon

II
Ti punon pa u lodhun e
Me gëzim në vegjët e
Lule t’bukra ti qëndis
Mori lulja e Malësis

Refreni:
Cucë Lumjane
T’lumshin durët e
Artizane
End qylymat e

____________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.