Interval Muzikor | Pjesë instrumentale në Kselofon dhe Piano!

0
436

 

INTERVAL MUZIKOR
Pjesë instrumentale në Kselofon dhe Piano!
Dy pjese instrumentale ne Kselofon interpretuar nga Altin Balla dhe piano ne spektaklin muzikor “Koha ne pentagram” cikli i organizuar nga RTSH – Radiotelevizioni Publik Shqiptar!

_____________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply